eDarling är för dig som är seriös i ditt sökande av kärlekspartner. Nätdejting kan lätt förvandlas till ett myller av alternativ och det är långt ifrån alla som klarar av att svara på ens förväntningar. eDarling är riktat speciellt för dig som är beredd att höja ribban och leta bland de som har samma ambition som du. Efter att ha använt eDarling så ska nätdejting förhoppningsvis vara ett minne blott!

Snabbfakta

  • Betyg: ★★★☆☆
  • Antal medlemmar: ca 300 000
  • Fördelning: 47% män & 53% kvinnor
  • Ålder: Krav på 18 års gräns
  • Genomsnittsålder: Kvinnor: 38 år, Män: 41 år

Tips: Det är gratis att registrera sig hos eDarling och prova-på tjänsten. Om den verkar passa dina behov kan du sedan välja att uppgradera till ett betalkonto för att få tillgång till fler funktioner. En god idé är därför att testa sidan gratis för att lära dig mer om den.

Hur fungerar eDarling?

eDarling försöker vara en nätdejting- tjänst för dig med lite högre ambitioner. Det nämnda personlighetstestet är en viktig del i tjänstens sätt att arbeta fram partners som ska passa på fler faktorer än de rent ytliga. E-darling vill ta ett helhetsgrepp så du har större chans att hitta en kärlek som räcker för livet och inte bara temporärt.

eDarlings särskilda inriktning gör den förtjänstfull för dig som med tiden lärt dig vad du vill ha i en relation, men inte vet hur du ska hitta den person som besitter dessa egenskaper. E-darlings tjänst är särskilt till för att underlätta detta sökande och göra det så systematiskt och enkelt som möjligt för dig att skilja agnarna från vetet och nå fram till den person som passar just dig.

eDarling går även att använda i appformat, där du får tillgång till hela tjänsten direkt i din mobil.

eDarling vill underlätta ditt dejtande genom att sålla fram de personlighetstyper som passar just dig. Det blinda sökandet är över, med eDarlings tjänst så kommer du snabbt guidas fram till den person som passar just dig och det du letar efter

eDarling priser

Ett basmedlemskap är gratis hos E-darling, där kan du göra testet, hitta partners baserade på testet och lära känna sidans funktioner. Ett Premiummedlemskap, där du får tillgång till alla funktioner kostar :

  • 3 månader: 1797 kr (599 kr/månad)
  • Halvår: 2694 kr (499 kr/månad)
  • Helår: 3588 kr (299kr/månad)

eDarling kundtjänst

Är det något du undrar över med eDarlings tjänst så finner du allt du behöver på eDarlings hemsida.

Avsluta tjänsten

Du avslutar ditt premiummedlemskap genom att inloggad klicka dig fram till hanteringen av ditt medlemskap, där du enkelt kan säga upp tjänsten.