Bästa sättet att träffa en partner

Det bästa sättet att träffa en partner idag är absolut via en dejtingsida på nätet. Du kan i lugn och ro sitta hemma i soffan och fundera ut vad du letar efter hos din framtida partner, samt hur du vill att ett förhållande ska se ut. När du har kommit fram till en önskelista skriver du ner den i din nätdejting profil, och sedan låter du datorn göra jobbet med att leta upp potentiella matchningar på dina uppsatta kriterier.

Bland de kandidater datorn eller appen föreslår så väljer du ut de som verkar mest intressanta och passa dig och dina intressen bäst. Du kontaktar lätt dina kandidater via sajten eller i appen, och sedan är det bara att vänta på svar, för att se om intresset var ömsesidigt och ni vill fortsätta lära känna varandra. Andra användare kan också kontakta dig först, så bli inte överraskad om det dyker upp kontaktförfrågningar i din app.

Dejtingsidor

Match är den största portalen i Europa. Nya medlemmar varje dag. Registreringen är gratis. Läs recension

Elitsinglar är den absolut populäraste svenska dejtingsidan med tusentals nya medlemmar varje vecka. Läs recension

eDarling erbjuder dejting för seriösa singlar med en vetenskaplig matchmaking. Läs recension

Dejtingappar

Det finns en mängd olika dejtingappar, och du kan förstås registrera dig i flera olika appar för att öka dina träffytor för framtida partners. De flesta appar har ett intuitivt och lättnavigerat gränssnitt, och du kan enkelt kontakta de matchningar som du tycker verkar intressantast.

Även om det går fort och lätt att sortera fram de intressanta kandidaterna så kan det vara väl investerad tid att lägga ner lite omsorg på breven du skickar, för att se till så att ni har de bästa förutsättningarna för att klicka när ni väl träffas.

Första dejten på riktigt

När du har fått kontakt med intressanta kandidater så är det dags att ta det stora steget och föreslå en träff utanför nätet. Det finns en mängd roliga aktiviteter att hitta på under en första dejt, och det kan kännas lite mer avslappnat om ni har en aktivitet att förhålla er till för att sedan bestämma er för om ni vill fortsätta med exempelvis en middag eller en fika.