Dejtingmarknaden kan lätt kännas stor och där det är svårt att lyckas hitta rätt. Elitsinglar är tjänsten som kommer rädda dagen för dig. Genom att rikta in sig på människor som är ambitiösa och vet vad de vill ha av sin framtida partner, och med hjälp av ett vetenskapligt utformat test så finns hos Elitsinglar en helt ny möjlighet. Med Elitsinglar får du hjälp att hitta rätt partner!

Snabbfakta

  • Betyg: ★★★
  • Antal medlemmar: 13.000.000 i Europa
  • Fördelning: 48% män & 52% kvinnor
  • Ålder: Inget ålderskrav för medlemskap
  • Genomsnittsålder: Kvinnor: 40 år, Män: 38 år

Tips: Det är gratis att registrera sig hos Elisinglar, och du får då tillgång till det särskilda personlighetstestet som tjänsten använder. Alltså är det helt riskfritt att testa denna dejtingsida och se om den passar dig.

Hur funkar Elitsinglar?

Elitsinglar är utformad för de som letar efter sann kärlek och det märks. De flesta som befinner sig på sajten är någonstans mellan 30 – 55 år och verkar vara mycket drivna och engagerade människor. Det är ingen brist på intressanta personligheter och tjänstens personlighetstest och matchningssystemet gör att du snabbt och enkelt får förslag om de partners som passar just dig och din personlighetstyp.

Elitsinglar vill fokusera på de som önskar ta sin dejting seriöst. Tjänstens inriktning är på akademiker och andra personlighetstyper som är vana vid att vara målmedvetna i varje aspekt av livet. Därför sätter sajten också krav på aktiva medlemmar där inaktiva konton filtreras bort. Du ska kunna vara säker på att alla du har kontakt med på Elitsinglar är där för samma sak som du, nämligen målmedveten dejting.

Elitsinglar finns även tillgängligt att ladda ned som app till mobilen. Perfekt för den drivna karriäristen, där du snabbt och enkelt kan få kontakt med lokala singlar på ett mycket smidigt sätt.

Fördelar med Elitsinglar

Den största fördelen med Elitsinglar är säkert uppenbar – de mediokra, ointressanta människorna hittar inte dit. Elitsinglar är en mötesplats för dedikerade människor som har koll på sig själva och sina livsplaner i stort. Det enda som saknas är partnern som fungerar likadant, vilket alltså finns i överflöd just på Elitsinglar.

Elitsinglar Priser

Ett basmedlemskap är gratis. För tillvalet Premium så är priserna:

  • 3 månader: 599 kr/månad
  • 6 månader: 499 kr/månad
  • 12 månader: 299 kr/månad
  • 24 månader: 159 kr/månad

Elitsinglar kundtjänst

Om det skulle vara något du undrar över kring sajten och hur den fungerar så finns all information du behöver på Elitsinglars hemsida.

Avsluta kontot

Om du vill avsluta ditt konto så gör du det enkelt genom att inloggad klicka dig fram till fliken för ditt medlemskap och därefter trycka på att radera din profil.