match är störst av alla dejtingsidor i sverige

Match.com är en av de största dejtingsidorna i Sverige, och är vår stora favorit. Här finner du singlar från hela landet med samma ambition som du, att på ett snabbt och roligt sätt att hitta den stora kärleken i livet.

Snabbfakta om Match

 • Betyg: ★★★★
 • Typ av dejtingsida: Trygg och säker, med seriös stämning.
 • Antal medlemmar: Ca. 600.000 medlemmar
 • Fördelning: 56% män & 44% kvinnor
 • Ålder: 18 till 85 år
 • Genomsnittsålder: Kvinnor: 33 år, Män: 33 år
 • Pris: Gratis att registrera sig. Valfritt att betala från 149kr per månad för Premium konto.

Tips: Eftersom Match erbjuder gratis registrering är det en god idé att skapa ett gratis konto för att testa om tjänsten passar dig. Det är ett riskfritt och enkelt sätt att testa nätdejting.

Fördelar med Match.com

 • Många medlemmar
 • Gratis registrering
 • Seriös stämning
 • Lätt att använda
 • Fungerar på både datorn och mobilen
 • Testa utan att synas, med osynlighetsläget

Hur funkar Match.com?

Match.com har ambitionen att vara den största och mest flexibla dejtingsidan tillgänglig. Du har möjlighet att använda tjänsten såväl via datorn, surfplattan som med mobilen. Det arrangeras också regelbundna fysiska träffar, såsom mingelkvällar och andra aktiviteter där det ges möjlighet att träffa potentiella partners också utanför den digitala sfären.

Tjänsten utgår från den kostnadsfria profil du skapat om dig själv och därefter kan du söka dig fram till de profiler du finner intressanta, till din hjälp har du ett antal smarta funktioner som ser till att sålla fram de bästa möjliga alternativen för dig och ditt sökande.

Fördelar med match.com

Match.com har funnits länge på marknaden och har utvecklat de bästa sätten att snabbt och enkelt hitta kandidater att inleda seriösa förhållanden med. Sidans överlägsna utbud och höga aktivitetsgrad gör att du har goda möjligheter att hitta exakt det du letar efter i ditt kärleksliv med minimalt krångel som följd.

Varför dejta på nätet?

Att dejta digitalt kan kännas lite stelt och ovant, men har många fördelar. För det första finns det ett större urval än vad det gör om du ska leta aningslöst i din omedelbara närhet, men det är också så att du via nätet ger utrymme för andra sidor hos dig själv att komma fram än vad som för det mesta sker vid spontana möten i verkligheten. För den som önskar hitta en djupare relation så är den digitala vägen inget att underskatta. Du har stor chans att finna det du söker!

Vad är Matchaffinity?

Matchaffinity är ett alternativ till match.com som bygger på ett personlighetstest som hjälper dig att kristallisera ut vem du är och vad som gör just dig intressant för andra. Baserat på testet kan du sen ta del av andras svar och matcha dig mot de som svarat kompatibelt mot dig själv. Att registrera sig på Matchaffinity och göra testet är kostnadsfritt och kan vara en bra start för att hitta sina styrkor på dejtingmarknaden.

Match.com gratis registrering

Det kostar ingenting att registrera sig på sidan, sätta upp en profil och söka runt för att hitta andra intressanta singlar. Du kan även utbyta flörtar med dessa innan du bestämmer dig för att bli en betalande medlem och få tillgång till alla de övriga funktioner som tillhör tjänsten.

Medlemskap & Priser

Basmedlemskap är gratis, sedan kan du välja till Premium-medlemskap som kostar från 149kr per månad. Medlemskapet är löpande och fortgår automatiskt tills det att du väljer att säga upp prenumerationen. Priserna varierar beroende på hur länge du vill vara medlem på sidan åt gången. Match ger dig rabatt om du tecknar en längre period, enligt följande tabell:

 • En månad: 299 kronor
 • 3 månader: 597 kr (199 kr/månad)
 • 6 månader: 894 kr (149 kr/månad)

Match.com kundtjänst

På denna sida finns svar på de allra flesta frågor du skulle kunna ha inledningsvis.

Avsluta tjänsten

Skulle du vilja avsluta din prenumeration så gör du det enkelt genom att gå in på ”konto och prenumeration” och välja ”hantera prenumeration” för att sedan avsluta.