Dejt tips

Om du oroar dig för att dejta på nätet, eller för om det verkligen är något seriöst sätt att söka efter en framtida partner så kan vi lugna dig! Om du nätdejtar via någon känd aktör så är de både seriösa och har bra statistik när det gäller matchningar. Idag är det åtminstone en tredjedel av alla förhållanden som har startat via nätet, så nätdejting är verkligen ett seriöst sätt att leta efter sitt livs drömpartner! Det första steget i all nätdejting är såklart att träffa singlar.

Du börjar med att beskriva din drömpartner och dig själv, och sedan gör dejtingsidan eller -appen ett första urval åt dig  genom att köra dina kriterier genom en avancerad matchningsalgoritm. Av kandidaterna som dator letar upp åt dig gör du sedan ditt eget urval. Du kan också ta bort matchningar datorn har gjort åt dig, om du inte tycker de verkar intressanta. Du kan förstås även ändra dina kriterier för att få fler och andra matchningar.

Dejtingsidor

Hitta kärleken

Match är den största portalen i Europa. Nya medlemmar varje dag. Registreringen är gratis. Läs recension

Elitsinglar är den absolut populäraste svenska dejtingsidan med tusentals nya medlemmar varje vecka. Läs recension

eDarling erbjuder dejting för seriösa singlar med en vetenskaplig matchmaking. Läs recension

Ses på riktigt

När du har lärt känna en kandidat (eller flera) via dejtingsajten så är det dags för er att träffas för en första dejt. Ett dejt tips är att börja med att hitta på någon aktivitet ihop. Spela ett parti biljard, en omgång boule eller hyr en bowlingbana. Då har ni något att göra och kan koncentrera er på det utan att det uppstår en konstigt tystnad. Om ni trivs bra ihop kan du sedan föreslå att ni går vidare för en fika, middag eller en drink någonstans.

Skulle du inte vara sugen på att fortsätta eller om det inte kännas helt rätt finns det en naturlig slutpunkt och ett lämpligt tillfälle att tacka för sig. Vill ni ses igen kan en andra dejt vara att se en film, teaterföreställning eller opera och prata om den efteråt så lär ni känna varandra ännu bättre.