Vi lever i en digital era där fler och fler saker flyttar ut på nätet. Inte minst gäller det våra romantiska bestyr och dejtingvärlden. På nätet finns nu ett stort antal tjänster som vill hjälpa dig hitta din drömpartner, och vissa av dessa är helt gratis att testa.

dejtingsidan elitsinglar

1. Elitsinglar

★★★★★
Bäst i vårt test!
För den som letar ett seriöst förhållande och har höga ambitioner så är Elitsinglar den helt klart bästa tjänsten. Här finns massor av singlar som gjort karriär och letar efter likasinnade. Läs mer..

match är bäst av alla dejtingsidor

2. Match.com

★★★★☆
Störta dejtingsidan
Match är en mycket omtyckt dejtingsida som har många medlemmar. Här hittar du andra som vill ha ett seriöst förhållande. Läs mer..

ourtime är dejtingsidan för dig över 50

3. Ourtime

★★★
För dig som är 50+
Ourtime är till för dig som främst vill fokusera på att hitta ett seriöst förhållande. Sidan är dessutom speciellt inriktad för dig som är över 50.
Läs mer..

Börja nätdejta utan att betala för medlemskap

För den som är ute efter gratis dejting finns det mycket att hämta av det som finns på nätet. Samtliga större nättjänster erbjuder gratis medlemskap för den som snabbt och lätt vill starta igång sin romantiska bana. Aktivera och skräddarsy din profil, leta bland alla potentiella partners och flirta loss totalt – allting utan kostnad.

Dejtingsidor som är gratis

Att dejta gratis är ingenting som är svårt. Gratis medlemskap erbjuds hos aktörer som Match.com, eDarling, och Elitsinglar. Tjänsterna hjälper dig att snabbt komma upp på banan för att du ska ha så stora chanser som möjligt att hitta den du söker efter.

Gratis medlemskap hos Elitsinglar

Elitsinglar är den absolut populäraste svenska dejtingsidan med tusentals nya medlemmar varje vecka. Läs recension

Gratis medlemskap hos Match.com

Match är den största portalen i Europa. Nya medlemmar varje dag. Registreringen är gratis. Läs recension

Gratis medlemskap hos Ourtime

Ourtime erbjuder dejting för seriösa singlar över 50+. Läs recension

Varför betaltjänster ibland är bättre än gratis dejting

Gratis dejting är en sak, och det är skönt att veta att det är problemfritt att komma igång med sitt sökande, men samtliga tjänster erbjuder också förfinade verktyg för att kunna hjälpa dig och ditt sökande så mycket som möjligt. För att få tillgång till hela arsenalen och för att kunna utforska alla dina möjligheter är det bra att överväga att betala för tjänsterna.

Gratis dejting behöver inte vara dålig dejting

Det kan lätt kännas lite avigt med gratis dejting över internet, men det är ett oslagbart sätt att hantera den snåriga verklighet som annars kännetecknar romantiken. Förkasta inte nätdejtingens möjligheter innan du har prövat, vilket är enklare än någonsin att göra idag!

Testa dejtingsidorna gratis innan du bestämmer dig

Då samtliga seriösa dejtingsidor erbjuder ett gratis basmedlemskap kan du i lugn och ro undersöka vilken inriktning som passar dig och dina behov bäst. Oavsett vad du söker efter eller vad du är ute efter kommer du med all säkerhet hitta att nättjänsterna kan erbjuda det du vill ha! Läs mer om våra favoritsidor inom nätdejting här.