Seriös dejting

Många är oroliga för att nätdejting skulle vara riskabelt på något sätt. Kanske är det anonymiteten som oroar, eller datasäkerheten. Kanske är det risken att träffa någon helt olämplig. Kanske känns det bara pinsamt, som om man inte ”klarar av” att dejta på ”vanligt” sätt. Allt det och många andra orosmoment är helt överflödiga om man anlitar seriösa aktörer.

De tre dejtingsidor vi rekommenderar här har många års erfarenhet och alldeles fantastiska resultat (mätt i kärlek!) att visa upp. Att nätdejting på något sätt skulle vara sämre än annan dejting är fullständigt fel. Undersökningarna visar varierande siffror, men man vi kan nog med säkerhet säga att åtminstone en tredjedel av alla förhållanden som inleds i dag fick sin början genom nätdejting. Och mer blir det för varje år som går.

Dejtingsidor värda att testa

Match.com har funnits under lång tid, har massvis med nöjda kunder och finns över hela världen. Läs recension

Elitsinglar är Sveriges populäraste dejtingsida och har en mängd smarta funktioner i rockärmen. Läs recension

eDarling bjuder på nätdejting med teknisk finess och smarta funktioner. Läs recension

Bra med registrering och betaltjänst därför att

När man dejtar på nätet vill man känna sig säker på att de människor man möter är lika seriösa som en själv. På en seriös betaltjänst kan man känna sig trygg. Det är den främsta orsaken till varför registrering och betaltjänst är att fördra för nätdejting.

Var hittar du seriös dejting

På den här sidan kan du hitta länkar till seriösa dejtingsidor som genom åren har visat att de kan uppnå fantastiska kärleksresultat. De har stora medlemsbaser och förbättrar hela tiden sina matchningsfunktioner för att skapa ännu fler förhållanden.

Seriösa dejtingsidor

För att avgöra om ett dejtingföretag är seriöst behöver man framför allt se till resultaten – kan de skapa nya och långvariga kärleksförhållanden? De tre sidor vi rekommenderar har visat just detta.

Seriösa dejtingappar

Precis som när det gäller dejtingsidor är dejtingappar bara så bra som medlemsdatabasen. Alla tre dejtingsidor vi rekommenderar har användarvänliga appar som gör dejtingen ännu roligare och mer effektiv.

Hitta ett seriöst förhållande med nätdejting

Gå tillbaka bara tio år så såg många med skeptiska ögon på nätdejting. I dag är det en självklarhet att man kan hitta ett seriöst förhållande på det sättet.